הוראות הכנה
מרכיבים
1.2 קילו תותים
900 גר' סוכר
מיץ מלימון שלם
ליבה של תפוח עץ.
אופן ההכנה
לשים בסיר את התותים(חתוכים ל-2)+הסוכר ומיץ הלימון על אש קטנה בהתחלה ולערבב כמה דקות עד שנהיה נוזלי והסוכר נעלם.
להוסיף את הליבה של התפוח ולהביא לרתיחה.
אח"כ לבשל שעתיים על אש קטנה-בינונית שכל הזמן יהיה ביעבוע קל.
לעקר כלי זכוכית בגודל מתאים,ולשפוך את הריבה כשהיא עוד רותחת לכלי.
לתת לריבה להתקרר לגמרי בכלי כשהוא לא מכוסה.
לכסות במכסה מתאים ולמקרר.
יוצא פצצה ,טעים ובמרקם ריבתי.
בתאבון!
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון