הוראות הכנה
מרכיבים
1 תפוז גדול
5 פסיפלורה
1 כף דבש
שלושת רבעי כוס סוכר
כוס וחצי מים
אופן ההכנה
סוחטים את מיץ התפוז ומניחים בצד. מגררים את קליפת התפוז (ללא החלק הלבן המריר) ומניחים בצד. חוצים את הפסיפלורה ומוציאים את התוכן ומניחים בצד. קוצצים את קליפות הפסיפלורה לקוביות קטנטנות ומניחים בצד.
בסיר בינוני שמים את הסוכר, המים, הדבש וכל שאר החומרים שהכנו (מיץ תפוז+קליפה ותוכן הפסיפלורה+קליפה). מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומכסים את הסיר למשך כשעתיים וחצי של בישול. מסירים את המכסה ומאדים את הנוזלים לכדי מחצית הכמות. מצננים ומכניסים למקרר.
מגישים קר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון