הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג תפוזים סיניים חצויים לאורך
1 מקל וניל חצוי לאורך
חצי ליטר מים
400 גרם סוכר
אופן ההכנה
מכניסים את התפוזים, המים והסוכר לסיר גדול ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש. מוציאים בעזרת גב הסכין (החלק שאינו חד) את גרגרי הוניל מהמקל ומוסיפים לסיר. מוסיפים גם את המקל. מבשלים עד להתררככותם של התפוזונים והפיכת הנוזל לסמיך (שעה עד שעה וחצי).
מוציאים את מקל הוניל ומצננים.
מאכסנים במקרר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון