הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס ריזוטו 'ארובאריו'
300 מ"ל ציר ירקות חם
1 בצל בינוני קצוץ
1 כרישה קטנה קצוצה
150 גרם חמאה, חתוכה לקוביות בגודל סנטימטר
30 גרם פרמזן איטלקית איכותית מגורדת
250 גרם פטריות שמפניון חתוכות לרבעים
10 גרם פטריות פורצ'יני יבשות, מושרות במים ומסוננות
1 כפית מחית כמהין
8 גבעולי אספרגוס, חלוטים וחתוכים ל-4
1 כוס עלי תרד נקיים
אופן ההכנה
בסיר עם תחתית עבה מאדים בצל וכרישה ב-50 גרם חמאה.
מוסיפים אורז ומאדים עד שצבעו הופך שקוף.
מוסיפים 2 מצקות ציר ירקות ומערבבים על אש בינונית עד לספיחת הנוזלים. חוזרים על פעולה זו עד שהאורז מוכן.
במחבת נפרדת מקפיצים במעט שמן זית את פטריות השמפניון והפורצ'יני, אספרגוס ותרד. מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את התערובת מהמחבת לסיר עם האורז כשהוא מוכן ומסיימים בהטמעת החמאה שנותרה (100 גרם), מחית כמהין ופרמזן.
מגיש:
מקור: שף מסעדת Maraboo
שתף את המתכון