הוראות הכנה
מרכיבים
1/4 1 כוסות שמנת מתוקה לקצפת
1/2 כוס יין לבן מתוק / חצי יבש
1 לימון - קליפה מגוררת + מיץ
3 כפות סוכר
רצועות קליפת לימון
אופן ההכנה
* מערבבים היטב : סוכר, מיץ לימון , קליפת לימון ויין - אפשר לסנן.
* מקציפים את השמנת לקצפת נוקשה
* מוסיפים את תערובת היין ומקפלים לתוף הקצפת.
*יוצקים את הרפרפת ל - 4 כוסיות יין עם רגל גבוהה.
*מקשטיפ בתלתלי קליפת לימון.
*מגישים מצונן.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון