חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רפרפת פירות יבשים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רפרפת פירות יבשים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
3 ביצים
120 גרם קמח
600 מ"ל חלב
70 גרם סוכר
1 שקית סוכר וניל
2 כפות סילאן
5 משמים מיובשים חצויים ומקומחים
5 שזיפים מיובשים מגולענים, חצויים ומקומחים
2 תמרים מיובשים מגולענים, חתוכים ל-4 ומקומחים
מעט אוכמניות מיובשות מקומחות
מעט צימוקים מקומחים
חמאה
אופן ההכנה
מורחים חמאה על תבנית אפיה אובאלית או מרובעת (לא גדולה ולא קטנה). בקערה טורפים היטב את הביצים. מוסיפים את הסוכר, סוכר הווניל והסילאן וטורפים היטב. מוסיפים את הקמח ושוב טורפים ידנית. מוסיפים את החלב וטורפים שוב לקבלת בלילה אחיד. יוצקים את הבלילה לתבנית. מניחים את הפירות היבשים בזה אחר זה בתבנית. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-150 מעלות למשך כשעה (או עד שמשחים היטב מלמעלה).
מגישים חם או קר.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון