הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם שוקולד מריר
2 כפות סוכר
1 כפית אבקת קפה נמס
2 מיכלי שמנת מתוקה
1 כפית תמצית וניל טהור
אופן ההכנה
מבשלים את השוקולד עם סוכר, אבקת הקפה והשמנת תוך בחישה עד שמתקבלת תערובת אחידה. מסירים מן האש, מוסיפים את הווניל ומצננים היטב.
מעבירים למקרר ומצננים עד שהתערובת קרה מאד. מקציפים במערבל חשמלי עד שהתערובת מתעבה ומבהירה.
מעבירים לתבנית מאורכת (באורך 30 ס"מ) ומקפיאים למשך 4 שעות.
להגשה, פורסים לפרוסות.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: רותי קינן ידיעות אחרונות
שתף את המתכון
