חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רצועות בקר פטריות ונצרי חזרן (במבוק) בסגנון סצואני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בקרב פטריות ונצרי חזרן (במבוק) בסגנון סצואני
רצועות בקר פטריות ונצרי חזרן (במבוק) בסגנון סצואני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בקרב פטריות ונצרי חזרן (במבוק) בסגנון סצואני
הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים:
1/2 קופסא נצרי חזרן 400 גר' , חותכים לרצועות דקות.
1 פלפל אדום חתוך לרצועות
1 פלפל ירוק חתוך לרצועות
1/2 חבילה פטריות יער )לבנות( חתוכות לרצועות גסות
1/2 חבילה פטריות שמפניון חתוכים לרבעים
600 ג"ר' בשר כתף לצלי )או סינטה(
מלח
פלפל טחון לבן ושחור
1 כף קמח
2 כפות שמן
1 בצל סגול גדול חתוך לרצועות
1 כף רוטב סויה
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1.חותכים את הבשר לרצועות דקות כמו של סשימי בעובי
של כ- 3 מ"מ באלכסון ) יש לנקות את הבשר מכל
הגידים, השומן, והעור.(
2.מניחים את הבשר בקערת פלסטיק, מוסיפים את הקמח,
השמן,מלח, פלפל, ומערבבים הכול תוך כדי ביצוע
מסאז' טוב לבשר,
3.לוקחים סיר מים, מרתיחים ומכניסים את הבשר
לבישול קצר ביותר , כדקה. מוציאים את הבשר
ומסננים.
4.בווק, או מחבת עמוקה, שמים שמן לטיגון מטגנים את
הבצל כ- 2 דקות מוסיפים נצרי במבוק ומטגנים,
מוסיפים את הבשר הפלפלים והפטריות מתבלים במלח
פלפל וסויה ומגישים.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון