הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים:
1/2 קופסא נצרי חזרן 400 גר' , חותכים לרצועות דקות.
1 פלפל אדום חתוך לרצועות
1 פלפל ירוק חתוך לרצועות
1/2 חבילה פטריות יער )לבנות( חתוכות לרצועות גסות
1/2 חבילה פטריות שמפניון חתוכים לרבעים
600 ג"ר' בשר כתף לצלי )או סינטה(
מלח
פלפל טחון לבן ושחור
1 כף קמח
2 כפות שמן
1 בצל סגול גדול חתוך לרצועות
1 כף רוטב סויה
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1.חותכים את הבשר לרצועות דקות כמו של סשימי בעובי
של כ- 3 מ"מ באלכסון ) יש לנקות את הבשר מכל
הגידים, השומן, והעור.(
2.מניחים את הבשר בקערת פלסטיק, מוסיפים את הקמח,
השמן,מלח, פלפל, ומערבבים הכול תוך כדי ביצוע
מסאז' טוב לבשר,
3.לוקחים סיר מים, מרתיחים ומכניסים את הבשר
לבישול קצר ביותר , כדקה. מוציאים את הבשר
ומסננים.
4.בווק, או מחבת עמוקה, שמים שמן לטיגון מטגנים את
הבצל כ- 2 דקות מוסיפים נצרי במבוק ומטגנים,
מוסיפים את הבשר הפלפלים והפטריות מתבלים במלח
פלפל וסויה ומגישים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון