חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רצועות חזה עוף אפויות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רצועות עוף פיקנטיות וקלות הכנה. הילדים יאהבו לטבול אותן גם בקטשופ.
רצועות חזה עוף אפויות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רצועות עוף פיקנטיות וקלות הכנה. הילדים יאהבו לטבול אותן גם בקטשופ.
הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג חזה עוף, מנוקה ופרוס לפרוסות בעובי כ-1 ס"מ
חמרים למשרה:
2 כפות רוטב טריאקי
1 כפית חומץ בלסמי
1 כף רוטב סויה מתוק
1 כפית פפריקה מתוקה
½ כפית שום כתוש
מעט זנגביל טרי מגורד דק
לפני אפייה:
1 ביצה, טרופה
פירורי לחם מתובלים (למשל :”פירורית זהב")
כ-½ כוס סומסום לצפוי
תרסיס שמן
האפייה בתנור "טוסטר אובן"
אופן ההכנה
להכין משרה ע"י ערבוב החומרים. להניח את פרוסות חזה העוף במשרה. לערבב היטב ולהניח בכלי במקרר למשך הלילה.
למחרת, להוציא את פרוסות העוף מהמשרה וליבשן ע"י מגבות נייר.
לחתוך לרצועות (בערך 2X5 ס"מ) להכין 2 כלים : אחד עם ביצה טרופה והשני עם פירורית מתובלת. לטבול את רצועות העוף בביצה ואח"כ בפירורית המתובלת.
להכין סומסום בכלי קטן , לרסס מעט שמן על הרצועות (אחת. אחת) ולטבול בסומסום.
לשמן את התבנית ולהניח בה את הרצועות המצופות. לאפות ב"טוטר אובן" מחומם ל-180°c למשך -10-15 דקות.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור: מקורי
שתף את המתכון