הוראות הכנה
מרכיבים
250 ג"ר חזה עוף חתוך לרצועות
50 גרם פיסטוקים קלופים קלויים טחונים גס
1 צרור פטרוזיליה קצוצה דק
חופן פירורי לחם
2 כפות קורנפלור
מלח ופלפל שחור גרוס
50 מ"ל בירה לבנה
שמן עמוק לטיגון
לזעתר לימוני:
צרור זעתר טרי
מיץ סחוט טרי מלימון וחצי
4 כפות מיונז
3 שיני שום
מלח ופלפל שחור טחון טרי
אופן ההכנה
1. מכינים זעתר לימוני: טוחנים במעבד מזון את כל החומרים.
2. מכינים פלאפל: מערבבים בקערה פיסטוקים, פטרוזיליה ופירורי לחם.
3. בקערה שנייה מערבבים קורנפלור, מלח ופלפל. מוסיפים תוך כדי ערבוב בירה
ומערבבים, עד שמתקבלת עיסה חלקה ולא סמיכה מדי.
4. טובלים רצועת עוף בבלילת הבירה. מנערים וטובלים בתערובת הפיסטוקים.
5. מחממים שמן לטיגון עמוק. מטגנים את רצועותהעוף דקה-שתיים ומוציאים
לנייר סופג. מגישים מיד, ליד זעתר לימוני.
מגיש:
מקור: ספר המתכונים שלי
שתף את המתכון