הוראות הכנה
מרכיבים
2-3 חזות עוף חתוכים לקוביות/רצועות גדולות
למרינדה:
4 כפות רוטב סויה
1 כף ג'ינג'ר טרי כתוש/מגורד דק
3 שיני שום כתושות (לאוהבי השום אפשר לכתוש יותר שיניים)
פלפל שחור (עדיף גרוס)
מעט מלח
לציפוי:
3 כפות קורנפלור
3 כפות קמח
שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה
מערבבים בקערה את מרכיבי המרינדה ומוסיפים את קוביות העוף, מניחים מחוץ למקרר לפחות לשעתיים.
לאחר ההשריה, מערבבים בקערה קמח וקורנפלור, מגלגלים כל קוביות עוף עד שהיא עטופה לגמרי, מטגנים בשמן עמוק וחם עד להזהבה עמוקה, מוצאים לנייר סופג ומגישים.
מגיש:
מקור: פסטו
שתף את המתכון