חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רצועות חזה עוף מוקפצות עם פק-צ'וי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רצועות חזה עוף מוקפצות עם פק-צ'וי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
400 גרם חזה עוף חתוך לרצועות
2 ראשי פק-צ'וי שטופים ונקיים חתוכים גס
4 שיני שום קצוצות
1 בצל ירוק קצוץ
½ פלפל צ'ילי קצוץ
2 ס"מ שורש זנגביל קלוף וקצוץ
½ כוס רוטב סויה
4 כפות רוטב צ'ילי חריף מתוק
4 כפות יין לבן יבש
6 כפות שמן לטיגון
2 כפיות שמן שומשום
אופן ההכנה
מחממים ווק גדול עם 2 כפות שמן רגיל וכפית שמן שומשום. כאשר חם מוסיפים פנימה מחצית מכמות השום, מחצית מכמות הזנגביל, מחצית מפלפל הצ'ילי ומקפיצים עשר שניות. מוסיפים את רצועות העוף ומקפיצים כדקה. מוסיפים מחצית מכמות הסויה, מחצית רוטב הצ'ילי ומחצית היין ומטגנים מערבבים ביחד כשלוש דקות. מניחים בקערה בצד. מנגבים היטב את הווק ושופכים פנימה את יתרת השמן (רגיל ושומשום). כאשר חם מוסיפים את שאר השום, הצ'ילי, הזנגביל וגם את הבצל הירוק. לאחר עשר שניות של ערבוב מוסיפים את הפק-צ'וי, הסויה, היין ורוטב הצ'ילי. לאחר כחצי דקה מחזירים את העוף פנימה ומערבבים ביחד כדקה.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון