הוראות הכנה
מרכיבים
400 גרם חזה עוף חתוך לרצועות
2 ראשי פק-צ'וי שטופים ונקיים חתוכים גס
4 שיני שום קצוצות
1 בצל ירוק קצוץ
½ פלפל צ'ילי קצוץ
2 ס"מ שורש זנגביל קלוף וקצוץ
½ כוס רוטב סויה
4 כפות רוטב צ'ילי חריף מתוק
4 כפות יין לבן יבש
6 כפות שמן לטיגון
2 כפיות שמן שומשום
אופן ההכנה
מחממים ווק גדול עם 2 כפות שמן רגיל וכפית שמן שומשום. כאשר חם מוסיפים פנימה מחצית מכמות השום, מחצית מכמות הזנגביל, מחצית מפלפל הצ'ילי ומקפיצים עשר שניות. מוסיפים את רצועות העוף ומקפיצים כדקה. מוסיפים מחצית מכמות הסויה, מחצית רוטב הצ'ילי ומחצית היין ומטגנים מערבבים ביחד כשלוש דקות. מניחים בקערה בצד. מנגבים היטב את הווק ושופכים פנימה את יתרת השמן (רגיל ושומשום). כאשר חם מוסיפים את שאר השום, הצ'ילי, הזנגביל וגם את הבצל הירוק. לאחר עשר שניות של ערבוב מוסיפים את הפק-צ'וי, הסויה, היין ורוטב הצ'ילי. לאחר כחצי דקה מחזירים את העוף פנימה ומערבבים ביחד כדקה.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון