חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רצועות חזה עוף (שניצל) פיקנטיות ברוטב חמוץ מתוק נוסח קוסומוי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רצועות עוף שניצל פיקנטיות ברוטב חמוץ מתוק נוסח קוסומוי
רצועות חזה עוף (שניצל) פיקנטיות ברוטב חמוץ מתוק נוסח קוסומוי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רצועות עוף שניצל פיקנטיות ברוטב חמוץ מתוק נוסח קוסומוי
הוראות הכנה
מרכיבים
מרכיבים:
200 גרם חזה עוף פרוס לרצועות
מלח ופלפל לבן
1/2 כפית אבקת צילי חריף )לא חובה(
1 כף ברנדי
1 אנשובי קצוץ חשוב!!
3/4 כוס קורנפלור
שומשום
שמן עמוק
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1. בקערה מערבבים את כל התבלינים ומשרים את רצועות
חזה העוף.מעסים היטב ומניחים לחצי שעה
2. מערבבים קורנפלור עם שליש כוס מים, לבלילה
סמיכה, טובלים בה את רצועות העוף.
3. טובלים כל רצועה בנפרד בקערה עם שומשום ומטגנים
בווק באש בינונית, בשמן חם ועמוק, עד זהוב.
4. מגישים עם רוטב חמוץ - מתוק.
5. להכנת הרוטב, מביאים לרתיחה חומץ וסוכר, תוך
בחישה, עד שהסוכר נמס.
6. מוסיפים מעט צבע מאכל אדום או מיץ פטל וקורנפלור
ומלח מהולים בשליש כוס מים.
7. בוחשים ומבשלים עד שהרוטב מתחיל להסמיך
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון