הוראות הכנה
מרכיבים
מרכיבים:
200 גרם חזה עוף פרוס לרצועות
מלח ופלפל לבן
1/2 כפית אבקת צילי חריף )לא חובה(
1 כף ברנדי
1 אנשובי קצוץ חשוב!!
3/4 כוס קורנפלור
שומשום
שמן עמוק
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1. בקערה מערבבים את כל התבלינים ומשרים את רצועות
חזה העוף.מעסים היטב ומניחים לחצי שעה
2. מערבבים קורנפלור עם שליש כוס מים, לבלילה
סמיכה, טובלים בה את רצועות העוף.
3. טובלים כל רצועה בנפרד בקערה עם שומשום ומטגנים
בווק באש בינונית, בשמן חם ועמוק, עד זהוב.
4. מגישים עם רוטב חמוץ - מתוק.
5. להכנת הרוטב, מביאים לרתיחה חומץ וסוכר, תוך
בחישה, עד שהסוכר נמס.
6. מוסיפים מעט צבע מאכל אדום או מיץ פטל וקורנפלור
ומלח מהולים בשליש כוס מים.
7. בוחשים ומבשלים עד שהרוטב מתחיל להסמיך
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון