הוראות הכנה
מרכיבים
600 ג"ר בשר בקר סינטה (חתוכים לרצועות דקות)
¼ כוס קורנפלור
1 כוסות שמן (לטיגון)
1/3 כוס סוכר לבן
1/3 כוס יין אורז חומץ
1/3 כוס מיץ תפוזים
1 כפית מלח
1 כף רוטב סויה
2 כפיות קליפת תפוז
3 כפות ג'ינג'ר טרי (מגוררת)
½ 1 כפות שום (טחון)
1 בצל ירוק צרור (פרוס)
תוספות
פרחי ברוקולי (מבושל) לא חובה
1 כוס אורז (מבושל)
אופן ההכנה
1. בצלוחית מערבבים את רצועות הבשר בקר עם הקורנפלור למשך 30 דקות.
2.בתוך קערה קטנה מערבבים סוכר, חומץ אורז, מיץ תפוזים, מלח, רוטב סויה. מניחים בצד.
3. מחממים שמן במחבת טפלון עמוקה (או ווק) עד 375 מעלות.
4.מטגנים את רצועות הבשר בקבוצות עד שהן מקבלות צבע חום זהוב. ומספיגים על מגבות נייר. 5. מחממים כמה כפות שמן בווק, מוסיפים קליפת תפוז וג'ינג'ר, ושום, מערבבים ומטגנים למשך 20 שניות. מוסיפים את תערובת הסויה אל הווק, מביאים לרתיחה, ומבשלים עד שהתערובת מעובה 6. מוסיפים שוב את רצועות הבקר למחבת עם הרוטב לדקה ומערבבים עם הרוטב
7. מניחים על צלחת הגשה מפזרים מעל את הבצל הירוק.
8.מגישים עם פרחי ברוקולי ועל גבי אורז לבן.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון