חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רצועות סינטה מוקפצת בסגנון תאילנדי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רצועות סינטה מוקפצת בסגנון תאילנדי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
600 ג"ר בשר בקר סינטה (חתוכים לרצועות דקות)
¼ כוס קורנפלור
1 כוסות שמן (לטיגון)
1/3 כוס סוכר לבן
1/3 כוס יין אורז חומץ
1/3 כוס מיץ תפוזים
1 כפית מלח
1 כף רוטב סויה
2 כפיות קליפת תפוז
3 כפות ג'ינג'ר טרי (מגוררת)
½ 1 כפות שום (טחון)
1 בצל ירוק צרור (פרוס)
תוספות
פרחי ברוקולי (מבושל) לא חובה
1 כוס אורז (מבושל)
אופן ההכנה
1. בצלוחית מערבבים את רצועות הבשר בקר עם הקורנפלור למשך 30 דקות.
2.בתוך קערה קטנה מערבבים סוכר, חומץ אורז, מיץ תפוזים, מלח, רוטב סויה. מניחים בצד.
3. מחממים שמן במחבת טפלון עמוקה (או ווק) עד 375 מעלות.
4.מטגנים את רצועות הבשר בקבוצות עד שהן מקבלות צבע חום זהוב. ומספיגים על מגבות נייר. 5. מחממים כמה כפות שמן בווק, מוסיפים קליפת תפוז וג'ינג'ר, ושום, מערבבים ומטגנים למשך 20 שניות. מוסיפים את תערובת הסויה אל הווק, מביאים לרתיחה, ומבשלים עד שהתערובת מעובה 6. מוסיפים שוב את רצועות הבקר למחבת עם הרוטב לדקה ומערבבים עם הרוטב
7. מניחים על צלחת הגשה מפזרים מעל את הבצל הירוק.
8.מגישים עם פרחי ברוקולי ועל גבי אורז לבן.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון