חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רצועות עוף בסלסה ופלפלים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רצועות עוף בסלסה ופלפלים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
600 גרם חזה עוף חתוך לרצועות
2 בצלים בינוניים חתוכים לרצועות
2 פלפלים (גמבות) חתוכים לרצועות
3 כפות רוטב סלסה (ניתן לקנות רוטב מוכן)
2 כפות רוטב עגבניות וצ'ילי (ניתן לקנות רוטב מוכן)
1 כף אריסה (ניתן לקנות אריסה מוכנה)
½ כפית מלח
¼ כוס שמן זית
אופן ההכנה
לטגן בשמן הזית את הפלפלים ולשים בצד
באותו השמן לטגן את הבצל עד לקבלת גוון זהוב
להוסיף לבצל את הפלפלים ואת רוטב הסלסה,האריסה, העגבניות והצ'ילי
להוסיף את נתחי העוף ולהמשיך לטגן עוד כ 10 דקות
להוסיף את המלח לפי הטעם,
להגיש עם אורז לבן או מילוי לטורטיות
בתאבון.
אלי גרשון...
מגיש: elig
מקור: אישי
שתף את המתכון