הוראות הכנה
מרכיבים
600 גרם חזה עוף חתוך לרצועות
2 בצלים בינוניים חתוכים לרצועות
2 פלפלים (גמבות) חתוכים לרצועות
3 כפות רוטב סלסה (ניתן לקנות רוטב מוכן)
2 כפות רוטב עגבניות וצ'ילי (ניתן לקנות רוטב מוכן)
1 כף אריסה (ניתן לקנות אריסה מוכנה)
½ כפית מלח
¼ כוס שמן זית
אופן ההכנה
לטגן בשמן הזית את הפלפלים ולשים בצד
באותו השמן לטגן את הבצל עד לקבלת גוון זהוב
להוסיף לבצל את הפלפלים ואת רוטב הסלסה,האריסה, העגבניות והצ'ילי
להוסיף את נתחי העוף ולהמשיך לטגן עוד כ 10 דקות
להוסיף את המלח לפי הטעם,
להגיש עם אורז לבן או מילוי לטורטיות
בתאבון.
אלי גרשון...
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון