הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם רצועות חזה עוף ('עוף טוב' הולך טוב)
200 גרם קוביות אננס (משומר גם בסדר)
1 בצל גדול
2 שיני שום
שמן
1 קופסה חלב קוקוס
ג'ינג'ר טחון
ציפורן
קינמון
מלח, פלפל
רוטב צ'ילי מתוק
אופן ההכנה
מטגנים בשמן את הבצל עד שיזהיב
מוסיפים את השום ואת רצועות העוף
מטגנים כ10 דקות ומוסיפים את חלב הקוקוס תוך כדי בחישה
לאחר שהחלב קוקוס רותח מוסיפים את קוביות האננס
מטגנים עד שהאננס מתחיל לקבל צבע, מוסיפים את התבלינים
ולבסוף מוסיפים את הרוטב צ'ילי מתוק כאוות נפשכם! (...הרבה...)
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון