הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים
1/2 ק''ג חזה עוף חתוך לרצועות
שמן תירס לטיגון חצי עמוק
1 כף רוטב צ'ילי חריף מתוק
2 כפיות ג'ינג'ר טרי מגורר
2 חצילים קלופים וחתוכים לרצועות
1 כף שמן שומשום
4 כפות רוטב סויה
2 בצלים ירוקים קצוצים דק
6 שיני שום כתושות
100 גר' אגוזי קשיו קלואים
למשרה
2 כפות קורנפלור
3 כפות רוטב סויה
4 כפות יין לבן יבש
מלח, פלפל שחור
2 חלבונים
1 כפית ג'ינג'ר מגורד
אופן ההכנה
הוראות הכנה:
1.משרים את נתחי העוף במשרה למשך שעתיים,
2.מטגנים את החצילים עד שיזהיבו ומניחים על נייר סופג.
3.מחממים במחבת מעט שמן שומשום, מוסיפים ג'ינג'ר
ושום כתוש ואחרי חצי דקה את רצועות העוף. מטגנים
מספר דקות עד שהעוף משנה את צבעו. מוסיפים את
החצילים, רוטב סויה, רוטב צ'ילי חריף מתוק
ומטגנים הכל יחד 3 דקות. טועמים ומשפרים תיבול.
4.מסירים מהאש, מפזרים למעלה בצל ירוק ואגוזי קשיו
מטוגניםומגישים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון