חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רצועות פילה בקר/אנטריקוט/סינטה משולהבות ברוטב יין אדום עמוק וקטיפתי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נתחי פילה בקר /אנטריקוט/סינטה ברוטב יין כבד מדהים לא צריך חוץ מזה מאום חוץ מכוס יין אדום brבעל גוף
רצועות פילה בקר/אנטריקוט/סינטה משולהבות ברוטב יין אדום עמוק וקטיפתי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נתחי פילה בקר /אנטריקוט/סינטה ברוטב יין כבד מדהים לא צריך חוץ מזה מאום חוץ מכוס יין אדום brבעל גוף
הוראות הכנה
מרכיבים
400 גרם נתח פילה בקר שלם ועבה
2 בצל שאלוט
75 גרם חמאה
1 כף שמן זית
1/2 כוס יין אדום
1/4 כוס ברנדי איכותי
מלח גס, פלפל שחור גרוס עבה , אגוז מוסקט טחון
קמצוץ סוכר
ענף עלי תימין
2 שיני שום כתושות
אופן ההכנה
1.מחממים מחבת על אש גבוהה וממיסים שמן עם כף חמאה.
2.מטגנים את הבצל, מוסיפים בשר, תבלינים שום כתוש פרט למלח , ומטגנים קלות עד להשחמה. כ 2 דקות לכל צד.
3.מוצאים את נתח הבשר לקרש חיתוך וחותכים לפרוסות בעובי חצי ס"מ
4.במקביל מוסיפים למחבת יין ומצמצמים מעט ואז מוסיפים את החמאה.
5. מחזירים את פרוסות הבשר למחבת לדקה אחת מוסיפים 1/2 כוסית קוניאק איכותי ומציתים מיד בעזרת גפרור זהירות (הלהבה תפרוץ באחת מהמחבת לא להיבהל אבל להיזהר)ומגישים מיד מפזרים מעל מעט מלח גס ומעט פלפל שחור גרוס עבה.
על הבשר להיות במידת עשייה מדיום.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: פיתוח עצמי תמונות בשר וייןhttps://foodnwine.files.wordpress.com/2009/08/sintafire.jpg
שתף את המתכון