הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם של גבינה לבנה 9% (2 קופסאות קטנות)
2 כפות אבקת מרק בצל
100 גרם גבינה צהובה מגוררת
2 כפות אבקת מרק פטריות
400 גרם בצק עלים מופשר קלות
1 ביצה
לזרייה:
שומשום / פרג לא טחון / קצח
אופן ההכנה
מערבבים קופסת גבינה לבנה אחת עם אבקת מרק הבצל וחצי מכמות הגבינה הצהובה. את הקופסה השנייה מערבבים עם אבקת מרק הפטריות ושאר הגבינה הצהובה. פותחים את בצק העלים וחוצים אותו לאורכו, על מחצית הבצק מורחים את ממרח הגבינה והבצל ואילו על המחצית השנייה מורחים את ממרח הגבינה והפטריות. מגלגלים כל אחד מחלקי הבצק לגליל ארוך ופורסים כל אחד מהגלילים לפרוסות בעובי של 1 ס"מ, טורפים את הביצה ומורחים על פרוסות הבצק, זורים מעל שומשום ומסדרים בתבנית אפייה במרחקים של 1 ס"מ אחד מהשני ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות כ- 15 דקות עד להזהבת המאפה.
מגיש:
מקור: אוסף מתכונים אישי
שתף את המתכון