הוראות הכנה
מרכיבים
100 ג"ר = 1 כוס סוכר חום דמררה
4 כפות סירופ מייפל או דבש תמרים
1.5 כפיות גדושות אבקת סודה לשתיה
אופן ההכנה
1.בסיר טפלון על להבה גדולה מבשלים את הסוכר עם הסרופ ברגע שקרמל נהיה זהוב
ומבעבע מכניסים פנימה את הסודה ומערבבים נמרצות עד שכל המסה מבעבעת
2.שופכים את כל המסה ל תבנית שצופתה בנייר אפיה ומעמידים בצד ל15-20 דקות
3.שוברים לחתיכות עם פטיש שניצלים
מגיש:
מקור: נאגילה תומסון
שתף את המתכון