חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שווארמה ביתית בסגנון טורכי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

brאני כבר עכשו יכול לכתוב לכם br brשמוכרי השווארמה לא יאהבו את המתכון הזה. br brאני עומד לתת לכם את מתכון השווארמה טורקית brהביתית הכי טעימה שאכלתם בחייכם. br brזוכרים את הקוק קוריקו שכתבתי לכם עליו br brלפני כמה שבועות. אז בין הניפלאות שהמכשיר br brהפשוט הזה עושה מלבד העוף על הראש br brהוא שווארמה ביתית. br br
שווארמה ביתית בסגנון טורכי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

brאני כבר עכשו יכול לכתוב לכם br brשמוכרי השווארמה לא יאהבו את המתכון הזה. br brאני עומד לתת לכם את מתכון השווארמה טורקית brהביתית הכי טעימה שאכלתם בחייכם. br brזוכרים את הקוק קוריקו שכתבתי לכם עליו br brלפני כמה שבועות. אז בין הניפלאות שהמכשיר br brהפשוט הזה עושה מלבד העוף על הראש br brהוא שווארמה ביתית. br br
הוראות הכנה
מרכיבים
10 פיתות
4 שוקיים עוף
חצי קילו בקר טחון מעורב בשומן כבש
30 גרם צנובר
מלח,פילפל,כמון,פפריקה
בצל גדול חתוך לחצי
אביזר קוק קוריקו או
דוקרן מסמכים עם בסיס רחב
אופן ההכנה
ביקשתי מהקצב שלי שיוציא את העצמות
ויסיר את העור מארבעה שוקיים בינוניים, ויחתוך
אותם לשניצלים קטנים דקים. את העורות והשאריות
יארוז עבור פריטי החתולה שלי.
בנוסף יטחן לי חצי קילו בשר בקר מעורב בשומן כבש.
בדרך הביתה קניתי חמישים גרם צנוברים.
אופן ההכנה מערבבים את בשר הפרגיות במלח פילפל
שחור וכמון וממש מעט פפריקה מתוקה
מרחיבים את העוקצים של הקוק קוריקו ונועצים
על כל אחד חצי בצל , עליו מניחים את השיכבה
הראשונה של הפרגית ועליה שיכבה דקה של הבשר
הטחון עליו מפזרים קומץ צנוברים,
אחרי זה מוסיפים שיכבה שניה ושלישית
עד שמגיעים לקצה העוקצים, בפיסגה שמים פרוסת עגבנייה.
אופים בתנור 45 דקות בחום 180 מעלות
מגיש: גולדי61
מקור:
שתף את המתכון