הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג שווארמה הודו חתוכה לקוביות בגודל 2-3 ס"מ
24 פטריות שמפיניון קטנות שלמות
שלושה בצלים ירוקים חתוכים באורך 5 ס"מ
חצי כוס רוטב טריאקי
1 כף שמן קנולה
מעט טבסקו
רבע כוס חמאת בוטנים
אופן ההכנה
משפדים את ההודו, הפטריות והבצל הירוק על 12 שיפודים ממתכת. מערבבים 2 כפות מהטריאקי עם השמן ומורחים על השיפודים. אופים כרבע שעה בתנור שחומם מראש ל-225 מעלות עד שהבשר רך.
בקערה בינונית מערבבים את הטריאקי שנותר עם חמאת הבוטנים והטבסקו. מורחים על השיפודים לפני ההגשה.
מגיש:
מקור: מועצת הלול
שתף את המתכון