הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג נתחי שווארמה בגודל 3-2 ס"מ
24 פטריות שמפיניון קטנות שלמות
3 בצלים ירוקים חתוכים באורך 5 ס"מ
½ כוס רוטב טריאקי
1 כף שמן קנולה
¼ כוס חמאת בוטנים
מעט טבסקו
אופן ההכנה
1. משפדים את נתחי ההודו, הפטריות והבצל הירוק על 12 שיפוי מתכת
2. מערבבים 2 כפות מרוטב הטריאקי עם השמן ומורחים על השיפודים
3. אופים כ-15 דקות בתנור שחומם מראש לחום גבוה, 225°c, עד שהבשר רך. הופכים את
השיפודים במהלך האפייה ומורחים שוב ברוטב טריאקי
4. מכינים את הרוטב בקערה בינונית מערבבים את רוטב הטריאקי שנותר עם חמאת הבוטנים
וטבסקו, מורחים על השיפודים לפני ההגשה ומגישים עם הרוטב שנותר. מתאים להגיש על
מצע אורז מטוגן. אפשר גם להכין בגריל
5. בתאבון
מגיש:
מקור: מועצת הלול
שתף את המתכון