חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שווארמה הודו אפויה ברוטב בוטנים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שווארמה הודו אפויה ברוטב בוטנים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג נתחי שווארמה בגודל 3-2 ס"מ
24 פטריות שמפיניון קטנות שלמות
3 בצלים ירוקים חתוכים באורך 5 ס"מ
½ כוס רוטב טריאקי
1 כף שמן קנולה
¼ כוס חמאת בוטנים
מעט טבסקו
אופן ההכנה
1. משפדים את נתחי ההודו, הפטריות והבצל הירוק על 12 שיפוי מתכת
2. מערבבים 2 כפות מרוטב הטריאקי עם השמן ומורחים על השיפודים
3. אופים כ-15 דקות בתנור שחומם מראש לחום גבוה, 225°c, עד שהבשר רך. הופכים את
השיפודים במהלך האפייה ומורחים שוב ברוטב טריאקי
4. מכינים את הרוטב בקערה בינונית מערבבים את רוטב הטריאקי שנותר עם חמאת הבוטנים
וטבסקו, מורחים על השיפודים לפני ההגשה ומגישים עם הרוטב שנותר. מתאים להגיש על
מצע אורז מטוגן. אפשר גם להכין בגריל
5. בתאבון
מגיש: סיטרין
מקור: מועצת הלול
שתף את המתכון