חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שווארמה טורקית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אני עובד בדוכן שווארמה, קניתי מתקן גדול לשווארמה(שיפוד), ואני לא יודע איך להכין שווארמה טורקית מצוינת כזאת כמו בדוכנים שחותכים עם סכין גדול ליעה, ומגישים בבאגט עם סלטים.
שווארמה טורקית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אני עובד בדוכן שווארמה, קניתי מתקן גדול לשווארמה(שיפוד), ואני לא יודע איך להכין שווארמה טורקית מצוינת כזאת כמו בדוכנים שחותכים עם סכין גדול ליעה, ומגישים בבאגט עם סלטים.
הוראות הכנה
מרכיבים
שווארמה תורכית אורגינלית (דונר קבב)
3 ק"ג בשר כבש (שוק) ללא שומן
30 גרם מלח
15 גרם פלפל שחור
3/4 כוס מיץ בצל
1/2 לימון
1/3 כוס שמן זית
300 גרם שומן כבש
300 בשר כבש טחון
1 ביצה
1/3 כוס חלב
אופן ההכנה
1. הבשר צריך להיות ללא עצמות ועור, חתוך לפרוסות גדולות ועבות ו"דפוק" מעט בעזרת פטיש בשר.
2. להכין מרינדה ממיץ בצל, מיץ לימון, חלב, שמן זית, מלח ופלפל.
3. להשרות הבשר במרינדה 12 שעות.
4. לערבב הבשר הטחון עם ביצה.
5. לשפד את הבשר, השומן והבשר הטחון לסירוגין על השיפוד של המכשיר, למעלה – חתיכות גדולות יותר.
6. לחתוך פרוסות דקות מההיקף בסכין חדה מאד וארוכה.
מגיש: m73
מקור: אתר אינטרנט
שתף את המתכון