חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שולבטה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שולבטה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות שמן זית
250 גרם חומוס גרגירים מבושל
20 גרם קישוא חתוך לקוביות
250 גרם בצל חתוך קטן
500 גרם עגבניות אדומות חתוכות לקוביות
1 כף מלח
1 כף פפריקה אדומה מתוקה
1 כף קינמון
1 כף פלפל שחור
1/2 ק"ג בורגול גס
2 ליטר מים רותחים
אופן ההכנה
1. בסיר 5 ליטר מטגנים את הבצל בשתי כוסות שמן זית עד שהבצל מזהיב. מוסיפים את הקישוא וממשיכים לטגן עד שהקישוא מזהיב. מוסיפים את גרגירי החומוס המבושלים וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב משך עוד כעשרים דקות.
2. לאחר מכן, מוסיפים את המלח, הקינמון, הפלפל השחור והפפריקה האדומה. מוסיפים את המים הרתוחים והחמים וממשיכים לבשל עוד כרבע שעה.
3. מוסיפים את הבורגול הגס וממשיכים לבשל כשהסיר מכוסה במשך רבע שעה נוספת.
מגיש: Devil-666
מקור:
שתף את המתכון