הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות שמן זית
250 גרם חומוס גרגירים מבושל
20 גרם קישוא חתוך לקוביות
250 גרם בצל חתוך קטן
500 גרם עגבניות אדומות חתוכות לקוביות
1 כף מלח
1 כף פפריקה אדומה מתוקה
1 כף קינמון
1 כף פלפל שחור
1/2 ק"ג בורגול גס
2 ליטר מים רותחים
אופן ההכנה
1. בסיר 5 ליטר מטגנים את הבצל בשתי כוסות שמן זית עד שהבצל מזהיב. מוסיפים את הקישוא וממשיכים לטגן עד שהקישוא מזהיב. מוסיפים את גרגירי החומוס המבושלים וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב משך עוד כעשרים דקות.
2. לאחר מכן, מוסיפים את המלח, הקינמון, הפלפל השחור והפפריקה האדומה. מוסיפים את המים הרתוחים והחמים וממשיכים לבשל עוד כרבע שעה.
3. מוסיפים את הבורגול הגס וממשיכים לבשל כשהסיר מכוסה במשך רבע שעה נוספת.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון