חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שום אפוי של פרנצ'סקה/פיש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טעמתי את זה לראשונה במסעדת פיש (שלה אחות איטלקיה קומה אחת למעלה, וגם שם זה מוגש). מתאבן משגע, שנשמר הרבה זמן במקרר.
שום אפוי של פרנצ'סקה/פיש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טעמתי את זה לראשונה במסעדת פיש (שלה אחות איטלקיה קומה אחת למעלה, וגם שם זה מוגש). מתאבן משגע, שנשמר הרבה זמן במקרר.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג שיני שום מופרדות (עם הקליפה)
2 כפות רוטב סויה
300 ג' סוכר
צרור תימין
1 כוס יין אדום (יבש או חצי יבש)
1 כוס יין לבן (יבש או חצי יבש)
¼ כוס שמן סויה
מלח ופלפל שחור גרוס.
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-180°C .
מערבבים את כל החומרים ומניחים בתבנים. מכסים ברדידים אלומיניום ואופים 50 דק' או עד שהשום מתרכך. מצננים ומעבירים לכלי אטום. מאחסנים במקרר. נשמר חודש-חודשיים.
בהגשה - מחממים במיקרו.
ולא מתנשקים חודש.
מגיש: גן-עדן
מקור: מסעדת פיש/פרנצ'סקה בראשלצ
שתף את המתכון