חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שומר כבוש בשום וכוכב אניס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חמוצים בטעם ובניחוח המיוחדים של האניס
שומר כבוש בשום וכוכב אניס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חמוצים בטעם ובניחוח המיוחדים של האניס
הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים לצנצנת בנפח ליטר:
4 פקעות שומר פרוסות לעיגולים בעובי 1/2 ס”מ
4 פרוסות לימון דקות
4 שיני שום חצויות
חומרים:
4 כוכבי אניס
לתחמיץ:
2 כוסות מים
1 כוס חומץ יין לבן
3 כפות שטוחות מלח גס
2 כפות סוכר
אופן ההכנה
1. מניחים 2 פרוסות לימון ו-2 שיני שום חצויות בצנצנת מעוקרת, ועליהן מחצית מעיגולי השומר. מסדרים על השומר 2 כוכבי אניס ואת יתר פרוסות הלימון ושיני השום ומכסים ביתרת השומר וכוכבי האניס.
2. מבשלים בסיר את חומרי התחמיץ. מערבבים עד שהסוכר נמס ומביאים לרתיחה.
3. יוצקים את התחמיץ הרותח על השומר ומקפידים שכל השומר יתכסה בו. אם חסר נוזל, מכינים עוד תחמיץ ויוצקים מעל.
4. מצננים כ-10 דקות וסוגרים את הצנצנת. השומר יהיה מוכן כעבור יומיים שלושה.
מגיש: יוסף ל
מקור: שי לי ליפא אנג'ל
שתף את המתכון