חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שוקיים מטוגנות בבצק פריך
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

יש להסיר את העור משוקי העוף, לשטוף ולייבש.
שוקיים מטוגנות בבצק פריך
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

יש להסיר את העור משוקי העוף, לשטוף ולייבש.
הוראות הכנה
מרכיבים
- 8 שוקי עוף (הוראות בהקדמה)
- כוס פירורי לחם
- 3 כפות עשבי תיבול טריים קצוצים גס (טימין, בזיליקום, פטרוזיליה, אורגנו)
- כוס קמח
- 2 ביצים טרופות טוב
- מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- למעבד מזון מכניסים את פירורי הלחם ועשבי התיבול וטוחנים.
- מחממים שמן במחבת רחבה.
- טובלים את השוקיים בקמח, מנערים היטב וטובלים בביצה. ממשיכים ומצפים בפירורי הלחם ומטגנים את השוקיים מכל הכיוונים לצבע זהוב.
- אחרי הטיגון מסדרים את השוקיים המטוגנים בתבנית אפייה ומכניסים לתנור ואופים כ-20 דקות.
- מומלץ להגיש על אורז לבן.
הרבה אופטימיות
מגיש: שרונית
מקור: אישי
שתף את המתכון