חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שוקי אווז ברוטב מנגו חריף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שוקי אווז ברוטב מנגו חריף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 שוקי אווז
¼ כוס רוטב מנגו חריף (ניתן להשיג במרכולים מן המזרח הרחוק)
¼ כוס יין לבן יבש
1 שן שום קצוצה
אופן ההכנה
במחבת חמה מאוד מניחים את שוקי האווז כאשר צד העור כלפי מטה (כך הם יגירו שומן שיטגן אותם). לאחר שהעור הופך שחום ופריך (קריספי) הופכים את השוק לטיגון קל של שלוש דקות גם בצד השני. מוציאים את השוקיים מן המחבת ונפטרים מעודף השומן שנצבר שם. מחזירים את המחבת לאש ומוסיפים את השום. מערבבים מעט ומיד מוסיפים את היין. אחרי דקה מוסיפים גם את רוטב המנגו ומייד מנמיכים את האש. מערבבים. מחזירים את השוקיים למחבת כאשר צד העור כעת פונה כלפי מעלה. מכסים בנייר אלומיניום ומבשלים כך על אש נמוכה כרבע שעה.
מניחים את השוקיים בצלחת הגשה ויוצקים על כל שוק 3-4 כפות מהרוטב. מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון