חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שוקי אווז ברוטב תפוזים פיקנטי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שוקי אווז ברוטב תפוזים פיקנטי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 שוקי אווז
מיץ מתפוז אחד
¼ כוס מים
1 כפית רוטב סויה
½ כפית צ'ילי יבש טחון
מלח ופלפל
אופן ההכנה
חורצים את השומן על שוק האווז בצורת שתי וערב, ממליחים ומפלפלים. במחבת גדולה וחמה מניחים את השוקיים כאשר צד העור כלפי מטה על מנת שיפריש את השומן העודף ואילו הנותר יהפוך פריך. לאחר כשבע דקות (תלוי בגודל השוק ובכמות השומן) הופכים את השוק לטיגון באותו שומן אך מן הצד השני. לאחר כחמש דקות נוספות מסירים את המחבת מן האש ונפטרים מן השומן במחבת. מחזירים את המחבת לאש ומוסיפים את יתר המצרכים. מבשלים על אש נמוכה כרבע שעה עד עשרים דקות.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון