הוראות הכנה
מרכיבים
20 שוקי עוף
3 בצלים
3 כפות שמן
3 כפות צימוקים
2 כפות סוכר
כוס יין לבן
מלח,פלפל לבן
ציפורן
קינמון
אופן ההכנה
מנקים,שוטפים ומנגבים היטב את העוף.
משרים את הצימוקים במים.
חותכים את הבצלים לפרוסות,משחימים בשמן,מוסיפים את הסוכר ובוחשים דקה.
יוצקים את היין,מוסיפים מלח,פלפל,ציפורן,קינמון,והצימוקים המסוננים.
מבשלים כ-5 דקות.
מניחים את שוקי העוף בכלי חסין אש,יוצקים את הרוטב על העוף,מכסים בנייר כסף ואופים בתנור כשעה בחום בינוני.
מסירים את הנייר וממשיכים לאפות עד שהעוף שחום.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון