הוראות הכנה
מרכיבים
10 שוקי עוף
10 תאנים מיובשות פרוסות
5 שיני שום פרוסות
מלח
פלפל שחור גרוס
½ כוס עשבי תיבול קצוצים (פטרוזיליה, כוסברה, מרווה, ריחן, רוזמרין)
סילאן
½ כוס שמן זית
אופן ההכנה
מערבבים את התאנים עם השום ועשבי התיבול ומוסיפים מלח ופלפל. חורצים "כיס" בין הבשר לבין העצם וממלאים בתוכו ככף מן המילוי. מניחים על גבי תבנית אפייה. מזליפים מעל את שמן הזית, ממליחים ומפלפלים. אופים כשעה בתנור שחומם מראש ל-230 מעלות. בתום האפייה (מיד לאחריה) מזליפים מעל הכל סילאן.
מגישים מיד.
מגיש:
מקור: טיב טעם
שתף את המתכון