הוראות הכנה
מרכיבים
8 שוקי עוף ללא עור
2 כפיות כוסברה,טחונה
2 כפיות כמון
1/2 כפית הל
1/2כפית אבקת צ'ילי
1/4 כפית ציפורן טחונה
מלח
1 כף שמן בוטנים
אופן ההכנה
1. קולים במחבת יבשה וחמה את התבלינים עד שניחוחם עולה. מוסיפים את המלח,השמן וכף מים,ומערבבים היטב.
2. חותכים 3 חתכים אלכסוניים בכל שוק,מורחים במחית התבלינים,מכסים ושומרים במקרר רבע שעה.
3. צולים את השוקיים על גריל,או מטגנים במחבת סטייקים
מגיש:
מקור: איילת ליטוביץ
שתף את המתכון