הוראות הכנה
מרכיבים
6 שוקי עוף
¾ כוס סוכר חום
¼ כוס עלי תה
1 עלה דפנה קרוע ביד
מעט עלי רוזמרין
1 כוכב אניס שבור
קורט מלח
¼ כפית פלפל שחור גרוס גס
מעט גרידת לימון
מעט גרידת תפוז
אופן ההכנה
מצפים ווק בנייר כסף (על מנת לא לשרוף אותו). על הנייר מפזרים את כל המצרכים, למעט העוף). מניחים מעל כלי אידוי מבמבוק שהושרה במים שעה קודם לכן (שלא יישרף). מניחים את שוקי העוף בכלי הבמבוק. מכסים את הכלי במכסה שלו. עוטפים את כל הווק שוב בנייר כסף ולא משאירים חורים (בכדי לכלוא את כל העשן בתוך הכלי). מניחים על להבה נמוכה למשך כשעה. מסירים בזהירות את נייר הכסף ומגישים את העוף חם עם תוספת או קר כסלט.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון