חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שוקי עוף ממולאים ומצופים אפויים בתנור
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שוקי עוף ממולאים ומצופים אפויים בתנור
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
6 שוקי עוף
100 גרם פטריות שמפיניון טריות פרוסות דק
1 בצל קטן פרוס דק
1 שן שום קצוצה
2 כפות שמן זית
1 כוס פירורי לחם (רצוי ביתיים)
2 כפות מיונז
1כפית חרדל
מעט שמן
אופן ההכנה
חורצים חתך בשוקי העוף בין העצם לבשר (על מנת שיהיה אפשר למלא). במחבת מחממים את שמן הזית. מאדים מעט את הבצל וכשנהיה שקוף מוסיפים את הפטריות והשום להקפצה של שתי דקות. ממלאים את השוקיים בתערובת הפטריות. מערבבים את המיונז והחרדל. מצפים כל שוק בתערובת המיונז והחרדל ומייד לאחר מכן בפירורי לחם ומניחים בתבנית אפיה. משסודרו כל השוקיים בתבנית מזליפים מעל מעט שמן. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כחצי שעה ועוד כעשר דקות בחום של 200 מעלות.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון