הוראות הכנה
מרכיבים
12 שוקי עוף טריים
4 חבושים נקיים קלופים ומגולענים חתוכים לרבעים
רבע כוס שמן זית
2 שיני שום קצוצות
כף גינג'ר טרי קצוץ
בצל קצוץ גס
4 עלי מרווה טריים
שליש כוס סוכר
שליש כוס חומץ בלסמי
שליש כוס מיץ לימון
מלח
פלפל שחור גרוס
3 כוסות מרק עוף צח
2 כוסות גרגרי חומוס מבושלים
אופן ההכנה
בסיר רחב מחממים את השמן מוסיפים את העוף ומשחימים את העוף מוציאים מהסיר
מוסיפים לסיר את השום הגינג'ר הבצל והמרווה ומטגנים תוך עירבוב כ 5 דקות
מחזירים את העוף מוסיפים את החבושים ושאר החומרים מערבבים ומרתיחים מכסים ומבשלים על אש קטנה כשעה
ומגישים בתאבון
מגיש:
מקור: אהרוני - ידיעות אחרונות
שתף את המתכון
