הוראות הכנה
מרכיבים
18 שוקי עוף
חומרים למרינדה:
1/5 כוס דבש
1/2 כוס שמן זית
1/3 כוס חומץ בלסמי
כפית חרדל
3 כפות רוזמרין טרי קצוץ
שיני שום בקליפתן משלושה ראשי שום
מלח, פלפל
חומרים להגשה:
זסטים - קליפות תפוז ללא החלק הלבן
כף רוזמרין קצוץ
אופן ההכנה
מסירים את קצוות השוקיים ומושכים את הבשר מעט כלפי מטה (לא הכרחי).
מערבבים עם יתר החומרים של המרינדה ומשהים לשעתיים.
מעבירים לתבנית אפייה, מכסים בנייר אלומיניום, וצולים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות כ 40 דקות.
לאחר 40 דקות בתנור מסירים בזהירות!! את נייר האלומיניום וממשיכים לצלות עד שישחים.
ניתן להגיש על מצע של אורז ולהוסיף תפ"א אפויים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון