חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שוקרוט תבשיל נקניקיות מרגז וכרוב בבירה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שוקרוט הקדרה האולטימטיבית ליד הבירה
שוקרוט תבשיל נקניקיות מרגז וכרוב בבירה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שוקרוט הקדרה האולטימטיבית ליד הבירה
הוראות הכנה
מרכיבים
3 כפות שמן תירס לטיגון
8 יחידות נקניקיות מרגז חריפות איכותיות או נקניקיות עגל איכותיות
1/2 קופסא כרוב כבוש
1 בצל קצוץ לגוליאני
1/2 כרוב פרוס לרצועות דקות
1 שן שום פרוסה
1 כפית זרעוני שומר
2 יח' עלי דפנה
כף סוכר
1 כפית פלפל שחור גרוס עבה
1/2 כפית מלח
1 וחצי כוס בירה (עדיף בהירה)
אופן ההכנה
מחממים את השמן בסיר כבד, מוסיפים את הנקניקיות ומטגנים עד לקבלת גוון זהוב.
מוסיפים את בצל ומאדים כ 3 דקות מוסיפים רצועות הכרוב ומטגנים 5 דקות.
מוסיפים את השום, התבלינים והבירה. מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה 30 דקות.
בודקים את הטעם ומתבלים במלח ופלפל במידת הצורך.
מגישים חם עם חרדל דיז'ון ותפו"א אפויים.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: המתכון של שף איציק תג'ר ממסעדת Brewhouse - ברוהאוס צילום סתיו אדם
שתף את המתכון