הוראות הכנה
מרכיבים
2 שוקי אווז נקיים
מיץ מ-2 תפוזים
1 מנגו גדול קלוף וחתוך לקוביות
1 תאנה פרוסה
1 פלפל צ'ילי חתוך גס
1 שן שום פרוסה גס
מעט מלח גס
אופן ההכנה
מניחים את שוקי האווז עם צד העור כלפי מטה על מחבת ברזל ומניחים על להבה נמוכה מאד למשך כחצי שעה. זורים מעט מלח גס על שוקי האווז. במהלך הזמן הזה ימס השומן באיטיות והעור הנשאר יקבל מרקם פריך. מעבירים לתבנית אפייה כעת עם צד העור כלפי מעלה. יוצקים לתבנית את מיץ התפוזים. מניחים את חתיכות המנגו, השום והצ'ילי בנוזל התפוזים בתבנית בצורה מפוזרת. מניחים את פרוסות התאנה על שוק האווז. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך כחצי שעה.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון