חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שוק אווז בתיבול הל, טימין ופלפלים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שוק אווז בתיבול הל, טימין ופלפלים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
6 שוקי אווז נקיים משומן
1 פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות
1 פלפל כתום חתוך לקוביות קטנות
1 פלפל צהוב חתוך לקוביות קטנות
1 פלפל ירוק חתוך לקוביות קטנות
2 גזרים חתוכים לקוביות קטנות
2 בצלים חתוכים לקוביות קטנות
4 כפות רוטב סויה
חמישית כוס בירה שחורה
מרק עוף כדי כיסוי
ענף טימין
אופן ההכנה
צורבים את השוקיים בסיר רחב ומוציאים. באותו סיר מאדים לפי שלבים את הבצל, הטימין, הגזר והפלפלים. מוסיפים את שאר המרכיבים (למעט האווז) ומביאים לרתיחה. מחזירים את האווז פנימה, מכסים ומבשלים על אש נמוכה כשעתיים וחצי.
מגיש: dylam
מקור: שף מורן לידור ממסעדת ביסטרו 56
שתף את המתכון