הוראות הכנה
מרכיבים
6 שוקי אווז נקיים משומן
1 פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות
1 פלפל כתום חתוך לקוביות קטנות
1 פלפל צהוב חתוך לקוביות קטנות
1 פלפל ירוק חתוך לקוביות קטנות
2 גזרים חתוכים לקוביות קטנות
2 בצלים חתוכים לקוביות קטנות
4 כפות רוטב סויה
חמישית כוס בירה שחורה
מרק עוף כדי כיסוי
ענף טימין
אופן ההכנה
צורבים את השוקיים בסיר רחב ומוציאים. באותו סיר מאדים לפי שלבים את הבצל, הטימין, הגזר והפלפלים. מוסיפים את שאר המרכיבים (למעט האווז) ומביאים לרתיחה. מחזירים את האווז פנימה, מכסים ומבשלים על אש נמוכה כשעתיים וחצי.
מגיש:
מקור: שף מורן לידור ממסעדת ביסטרו 56
שתף את המתכון