חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שוק טלה בצליה איטית בתנור
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שוק טלה בתנור מעדן המעדנים br
שוק טלה בצליה איטית בתנור
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שוק טלה בתנור מעדן המעדנים br
הוראות הכנה
מרכיבים
2 שוקי טלה
¼ כוס שמן זית
כמה ענפי טימין
כמה ענפי רוזמרין
5 שיני שום חתוכות לפרוסות
¼ כפית מלח
1 כפית פלפל שחור גרוס עבה
אופן ההכנה
אופן הכנה :
1.מחממים תנור ל-230°c.
2.מצפים תבנית בנייר כסף ומשאירים נייר בצדדים כך שישאר מספיק על מנת לכסות את הצלי
בשלב מאוחר יותר. מניחים את שוקי הטלה על התבנית.
3.מפזרים מעל השוקיים משני הצדדים, שמן זית, מלח ופלפל (בנדיבות).
4.מכניסים לתנור החם ל- 30 דקות.
5.מוציאים את השוקיים מהתנור, מפזרים מעל את השום החתוך, ואת גבעולי הטימין והרוזמרין.
מכסים את הצלי בנייר הכסף שמסביב לתבנית, ומוסיפים עוד נייר כסף מעל.
6.מורידים את התנור לחום של 90°c וצולים 3 שעות.
מגישים חם.
בתאבון.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: שף גון
שתף את המתכון