חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שוק טלה ממולא בצוריסוס בשר טלה וצנוברים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מעדן לחובבי הבשר ולקרניברים brשוק טלה ממולא בצוריסוס בשר טלה וצנוברים br
שוק טלה ממולא בצוריסוס בשר טלה וצנוברים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מעדן לחובבי הבשר ולקרניברים brשוק טלה ממולא בצוריסוס בשר טלה וצנוברים br
הוראות הכנה
מרכיבים
שוק טלה שלם כ 3-4 ק"ג ללא העצמות פרוס מהצד ופתוח לריבוע בגודל 20X40 ס"מ
לבקש מהקצב שיפתח את השוק ליריעה.
½1 ק"ג בשר טלה טחון גס.
500 ג"ר שומן טלה טחון גס.
4 נקניקיות צוריסוס או נקניקיות "מרגז" טריות
כפית מלח גס
כפית פלפל שחור גרוס עבה
5 שיני שום כתוש
50 ג"ר צנוברים
1 כף פפריקה מתוקה
1 כפית צילי גרוס עבה
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה
1. מערבבים את הבשר הטחון עם כל התבלינים השמן והצנוברים, בקערה גדולה. לשים
היטב מצפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעתיים.
2. פורסים על קרש עבודה את השוק ומתבלים בכפית מלח בישול ובפלפל השחור
3. בקצה התחתון מסדרים את נקניקיות הצוריסוס בשורה לאורך ה40 ס"מ
4. מפזרים את הבשר הטחון על פני כל יריעת הבשר הנותרת
5. מגלגלים הכל לרולדה
6. קושרים את הגליל עם חוט שפגט שתי וערבאו רשת שניתן לקנות בחנויות יעודיות
7. מורחים מעל מעט שמן זית וגרגירי חרדל
8. מכניסים לתנור על רשת עם תבנית תחתיה שחומם מראש ל -250°c למשך 45 דקות עד שמקבל גוון חום צלוי הופכים לאחר 20 דקות לבישול שווה.
9. מורידים חם ל 180°c וממשיכים כ- 45 דקות.
10. מוציאים מהתנור לקרש חיתוך. ממתינים כ 15 דקות ופורסים.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: השף אדוארדו
שתף את המתכון