הוראות הכנה
מרכיבים
2 עגבניות תמר מבושלות 2 שיני שום 1 פלפל חריף (לאלה שלא אוהבים חריף אפשר בלי) 1 כף רסק עגבניות קורט מלח 1כף פפריקה מתוקה 2 כוסות פתיתים בצורת קוסקוס
אופן ההכנה
לחמם מעט שמן בסיר להוסיף את העגבניות חתוכות לארבע חתיכות את הרסק מלח ופפריקה לערבב היטב על אש נמוכה לכסות את הסיר לאחר כחמש דקות לפתוח להוסיף את 2 שיני השום כתושות לערבב היטב לשים על להבה בינונית לשים בסיר קומקום מלא מים מורתחים ולנמיך את הלהבה לא לכסות את הסיר כשהמים מתחילים לבעבע אפשר להוסיף את הפתיתים ולבחוש מעט עד שהמים ניספגים מעט והפתיתים מוכנים ניתן להוסיף עוד 2 וחצי כוסות מים מורתחים כדי שיהיה מספיק מים במרק מי שרוצה להוסיף דגים שיוסיף כבר בתחילת הבישול זהו בתאבון תהנו
מגיש:
מקור: טריפוליטאי
שתף את המתכון