הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק
-----
200 -גרם מרגרינה{פרווה}רכה
3-חלמונים
3/4-כוס סוכר
1-כוס מיץ תפוזים{עדיף סחוט טרי}
3-כוסות קמח תופח
למילוי
-----
3 -חלבונים
1-כוס סוכר
1-חבילה פודינג וניל
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפיה ל-180 מעלות צלסיוס.
להכניס מרגרינה וסוכר לקערת מערבל ולטרוף בכף לישה כשתי דקות.
להוסיף את החלמונים, מיץ תפוזים ושתי כוסות קמח ולהמשיך ללוש עוד 5 דקות.
להוסיף את הקמח הנותר ולהמשיך ללוש עד שמתקבל בצק אחיד ונעים למגע.
לחלק לשניים. בעזרת מערוך, לרדד כל חלק בניפרד לעובי של חצי ס"מ בעדינות.
הכנת מילוי הקרם:
לטרוף במערבל את החלבונים עד לקבלת קצף יציב. להוסיף בהדרגה את הסוכר ולהמשיך להקציף עוד כ-שלוש דקות. להוסיף את הפודינג ולאחר דקה נוספת של ערבול, הקרם מוכן.
לחלק לשניים.
למרוח בקרם פודינג ולגלגל כרולדה ארוכה. לחתוך ל 9 יחידות ולהניח על מגש מרופד בנייר אפיה, כך שחלקים פתוחים למעלה, ולמטה והסגורים בצדדים.להרחיק אחד מהשני.
לאפות כ-20-25 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.
העוגיות מוכנות כשצבען זהוב.
תהנו.
מגיש:
מקור: מבית אמי
שתף את המתכון