חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שו - פחזניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פחזניות שלאחר אפייתן אפשר למלא בכל קרם, להוסיף שוקולד מומס, שבבי שוקולד. brכשר, פרווה, ניתן להקפיא.
שו - פחזניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פחזניות שלאחר אפייתן אפשר למלא בכל קרם, להוסיף שוקולד מומס, שבבי שוקולד. brכשר, פרווה, ניתן להקפיא.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס מים
50 גר' מרגרינה
1 שקית אבקת אפייה
1 כף אבקת סוכר
1 כוס קמח
4 ביצים
קרם למילוי לפי הטעם
אופן ההכנה
1. יוצקים לסיר מים ומרגרינה, מחממים תוך כדי ערבוב עד להמסת המרגרינה.
2. מוסיפים אבקת אפייה ואבקת סוכר ומערבבים היטב. מנמיכים את האש, מוסיפים
קמח וממשיכים לערבב עד לקבלת בלילה אחידה ללא גושים. מסירים מהאש ומצננים לטמפרטורת החדר.
3. מוסיפים את הביצים בהדרגה, תוך כדי ערבוב.
4. מרפדים תבנית בנייר אפייה, יוצקים את הבלילה לשק זילוף עם צנטר בגודל הרצוי ומזלפים עיגולים.
5. אופים במשך כ=30 דקות בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות, עד הזהבה קלה. מצננים.
6. חוצים כל פחזנית לרוחב וממלאים בקרם לפי הטעם.
מגיש: lior
מקור: אתר יוצאי גרוזיה בישראל https://kehila.ios.st
שתף את המתכון