הוראות הכנה
מרכיבים
25 שזיפים מיובשים ומגולענים
150 גרם בשק בקר טחון
רבע בצל קצוץ דק
25 פרוסות חזה אווז מעושן
חצי כפית טימין מיובש
מלח ופלפל
שמן לטיגון
אופן ההכנה
מחממים את השמן במחבת. מטגנים את הבצל להזהבה ומוסיפים את הבשר הטחון. מטגנים ותוך כדי כך מפוררים את הבשר. מוסיפים מעט מלח ופלפל ואת הטימין. מורידים מהאש ומצננים.
ממלאים כל שזיף במעט מתערובת הבשר, עוטפים בפרוסת חזה אווז מעושן ומחזקים עם קיסם. מסדרים בתבנית אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש למאתיים מעלות למשך כחמש דקות עד שחזה האווז ישחים מעט ויהפוך למעט יותר פריך.
מגישים חם עם הקיסם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון