חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שייטל ממולא בחצילים ומוגש עם רוטב יין אדום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שייטל ממולא בחצילים ומוגש עם רוטב יין אדום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 נתחי שייטל בקר במשקל של 250 גרם האחד
חצי חציל חתוך לרצועות
1 בצל בינוני קצוץ דק
1 כוס יין אדום חצי יבש
שמן זית לטיגון
מלח ופלפל
אופן ההכנה
פותחים בזהירות בעזרת סכין חדה את הבשר לקבלת פרוסה אחת שטוחה (כמו שניצל גדול). מחממים מעט שמן זית במחבת כבדה. מטגנים את רצועות החצילים להשחמה קלה. מוציאים אותם מהמחבת ומניחים על נייר סופג. מניחים על כל פרוסת בשר מעט מהחצילים, ממליחים ומפלפלים מעט ומגלגלים. סוגרים עם קיסמים (מעט לחים) על מנת שלא יתפרק בהמשך. ממליחים ומפלפלים את הגלילות גם בחלקן החיצוני. באותו שמן במחבת סוגרים את הבשר ומעבירים לתבנית פיירקס. מטגנים את הבצל הקצוץ במחבת בשאריות השמן. לאחר השחמה קלה מוסיפים את היין ומגרדים בעזרת כף עץ את משקעי התחתית. מצמצמים לכדי שלושת רבעי כמות הנוזלים. יוצקים את הנוזלים על הבשר בתבנית. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כחצי שעה (אולי קצל פחות).
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון