הוראות הכנה
מרכיבים
חצי ק"ג פרגיות עוף
חצי ק"ג חזה עוף
חצי ק"ג שווארמה הודו נקבה
1 אננס גדול וטרי (ניתן להשתמש גם בשימורים)
כוס וחצי ליקר קרם קסיס
אופן ההכנה
חותכים את העוף וההודו לקוביות שניתן לשפד ושנוח לאכול אותן משיפוד. מקלפים את האננס וחותכים גם אותו לקוביות לשיפוד. שורים את כל המצרכים בתוך הליקר למשך כ-6 שעות לפחות. משפדים על שיפודי במבוק או מתכת לסירוגין בשר ואננס.
צולים למידת העשייה הרצויה לכם.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון