הוראות הכנה
מרכיבים
2 חזי עוף "פרפרים" חתוכים לקוביות 3 ס"מ
2 כפות תערובת קאייג'ין
מיץ משני תפוזים
מלח
2 כפות תערובת קאייג'ין
1/3 כוס שמן
הערה:
אפשר להשתמש בכל תבלין אחר.
אופן ההכנה
1. לערבב את המלח ו-2 כפות תערובת קאייג'ין במיץ התפוזים.
2. להוסיף את העוף למיץ ולערבב. חשוב שכל העוף יכוסה במיץ!
3. להכניס למקרר ליום או יום וחצי.
4. להוציא את העוף מהמקרר, לסנן היטב את המיץ, להוסיף 2 כפות תערובת קאייג'ן ושמן
לערבב ולשפד. לצלות על פחמים או בתנור 5 דקות מכל צד.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון