חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שיפודי חזה עוף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

העוף יוצא רח ועסיסי.
שיפודי חזה עוף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

העוף יוצא רח ועסיסי.
הוראות הכנה
מרכיבים
2 חזי עוף "פרפרים" חתוכים לקוביות 3 ס"מ
2 כפות תערובת קאייג'ין
מיץ משני תפוזים
מלח
2 כפות תערובת קאייג'ין
1/3 כוס שמן
הערה:
אפשר להשתמש בכל תבלין אחר.
אופן ההכנה
1. לערבב את המלח ו-2 כפות תערובת קאייג'ין במיץ התפוזים.
2. להוסיף את העוף למיץ ולערבב. חשוב שכל העוף יכוסה במיץ!
3. להכניס למקרר ליום או יום וחצי.
4. להוציא את העוף מהמקרר, לסנן היטב את המיץ, להוסיף 2 כפות תערובת קאייג'ן ושמן
לערבב ולשפד. לצלות על פחמים או בתנור 5 דקות מכל צד.
מגיש: simong
מקור: אישי
שתף את המתכון