הוראות הכנה
מרכיבים
400 גרם חזה עוף, חתוך לקוביות של 2 ס"מ
1 בצל בינוני, חתוך לקוביות של 2 ס"מ
1 פלפל ירוק, חתוך לקוביות של 1 ס"מ
100 גרם פטריות קטנות
לרוטב:
1 כפית רוטב סויה
1 כפית מירין
4 כפיות סוכר
1 כפית קמח
אופן ההכנה
משפדים לסירוגין את קוביות העוף, הפלפל, הפטריות והבצל על שיפודי במבוק קטנים. מביאים את חומרי הרוטב לרתיחה, מסירים מהאש ומצננים.
משרים את השיפודים ברוטב ל- 10 דקות. מסדרים את השיפודים על רשת גריל וצולים ארבע דקות בצד אחד. הופכים את השיפודים, יוצקים עליהם מהרוטב שהצטבר מתחת וצולים עוד ארבע דקות. אפשר לצלות את השיפודים גם על גריל פחמים (מנגל).
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון