חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שיפודי יקיטורי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שיפודי יקיטורי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
400 גרם חזה עוף, חתוך לקוביות של 2 ס"מ
1 בצל בינוני, חתוך לקוביות של 2 ס"מ
1 פלפל ירוק, חתוך לקוביות של 1 ס"מ
100 גרם פטריות קטנות
לרוטב:
1 כפית רוטב סויה
1 כפית מירין
4 כפיות סוכר
1 כפית קמח
אופן ההכנה
משפדים לסירוגין את קוביות העוף, הפלפל, הפטריות והבצל על שיפודי במבוק קטנים. מביאים את חומרי הרוטב לרתיחה, מסירים מהאש ומצננים.
משרים את השיפודים ברוטב ל- 10 דקות. מסדרים את השיפודים על רשת גריל וצולים ארבע דקות בצד אחד. הופכים את השיפודים, יוצקים עליהם מהרוטב שהצטבר מתחת וצולים עוד ארבע דקות. אפשר לצלות את השיפודים גם על גריל פחמים (מנגל).
מגיש: gilai
מקור:
שתף את המתכון